Kjære leser, 

Rådene, tipsene og veiledningene du finner på dette nettstedet, er av generell karakter og tar derfor ikke høyde for spesielle forhold som gjelder deg og fotoutstyret ditt. Det er viktig å understreke at den informasjonen du finner på digital-foto.no, er veiledende. Vi tar ikke ansvar for eventuell skade på deg selv eller utstyret ditt. Prisene vi angir på nettstedet, er enten veiledende eller den laveste produktprisen vi kan finne. Vi kan ikke garantere at prisene er oppdaterte. 

Ansvarsfraskrivelse

Den informasjonen du finner på denne hjemmesiden og Fordelssonen, har vært gjennom fortløpende bearbeidelse og kontroll og er derfor, så vidt vi vet, korrekt. På tross av disse forholdsreglene kan vi imidlertid ikke utelukke at enkelte feil sniker seg inn på sidene. www.digital-foto.no påtar seg intet ansvar for eventuelle problemer eller skader som måtte oppstå i forbindelse med den enkelte lesers bruk av informasjon som er formidlet på dette nettstedet.

Opphavsrett

Med mindre noe annet er angitt, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette nettstedet. Materialet kan ikke kan ikke brukes i forretningsøyemed uten tillatelse, og innholdet kan bare siteres med tydelig kildeangivelse. 

Alle rettigheter, herunder opphavsrettigheter til materiale og informasjon på Digital FOTOs hjemmeside og Fordelssonen, tilhører kun Bonnier Publications International - også innlegg eller spørsmål stilt til hjemmesiden.

Privat bruk av materialet er tillatt uten forutgående godkjenning - all annen bruk av materialet krever godkjenning av redaksjonen:

Digital FOTO
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 10 30 00
E-post: [email protected]  

Eksterne lenker

Vi gjør oppmerksom på at nettstedet digital-foto.no inneholder lenker til sider som ikke er driftet av Bonnier Publications International AS, og som vi derfor ikke kan påta oss noe ansvar for innholdet i.

Informasjonskapsel-politikk

Bonnier Publications International AS gjør sitt beste for å tilby oversiktlige hjemmesider med det innholdet som er mest relevant for deg. For at dette skal være mulig, bruker vi teknologier som kan hente inn, behandle og sortere opplysninger om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden.

Du kan lese mer på https://digital-foto.no/cookiepolitikk

Personvernpolitikk

Personopplysninger som blir oppgitt i forbindelse med opprettelse av et abonnement, behandles i henhold til persondatapolitikken vår, som du kan lese på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/

Fotokonkurranse

Når du legger inn bilder på digital-foto.no, aksepterer du samtidig at Digital FOTO og Bonnier Publications International AS har rett til å offentliggjøre eller på annen måte gjøre bruk av bildene dine i alle eksisterende og fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til Digital FOTO eller Bonnier Publications A/S.

Vilkår for bruk av Fordelssonen:

Alt innholdet i Fordelssonen er valgt ut eller produsert av Digital FOTO-redaksjonen og kan benyttes fritt av abonnenter. Tilgang til å bruke og laste ned innhold i Fordelssonen forutsetter opprettelse av en profil, så lenge profilen har tilknyttet et aktivt abonnementsnummer på Digital FOTO.

Digital FOTO kan ikke holdes ansvarlig for uregelmessigheter eller tap av data, bilder eller lignende som følge av installering av et program eller bruk av innholdet du finner i Fordelssonen samt på eksterne nettsider vi lenker til. 

Kanskje du er interessert i...